Guidede sykkelturer!

Skiline Hafjell MTB Guide

SKILINE Hafjell MTB Guide er Lars Ragnar Manengen, innfødt Øyværing som flere ganger ble norgesmester i terrengsykling, han har nå gitt seg med konkurransene og ønsker å vise fram alle sykkelmulighetene vi har i Hafjell.

Gå til booking

Guide: Lars Ragnar Manengen

“Nå som jeg har sluttet å konkurrere på toppnivå kan jeg nyte stiene vi har her i Øyer/Øyerfjellet på en helt annen måte.  Jeg har virkelig fått opp øynene for hvilke fantastiske stimuligheter det er her i Øyer. Det er utrolig moro og inspirerende å stadig finne nye stier. Når jeg finner nye stier bruker jeg mye tid på å rydder disse for å optimalisere opplevelsen på sykkelsetet. Jeg ønsker nå, sammen med Mosetertoppen Skiline, å vise publikum de fantastiske mulighetene og opplevelsene man kan få fra sykkelsetet med som Hafjell som utgangspunkt.”  

Guidede turer

Vi tilbyr halv- og heldagsturer. Hovedområde blir Øyerfjellet. Det vil også bli turer fra Sjusjøen, Nordseter og Skei.

Teknikk-kurs

Ønsker du å få bedre flyt på sykelen? Da kan et teknikkurs være nyttig.Det blir teknikkurs for både nybegynnere og de som har syklet litt sti før. For nybegynnere blir det først basisteknikk på en sykkel før vi drar ut på sti. For de litt mer erfarne vil det bli fokus på hvordan man skal komme seg fram på
en terrengsykkel på smale stier, hvordan man klatrer oppover, kommer seg over diverse hinder, svingteknikk, bremsing og hvor på bremsen man bør holde fingrene, samt hvordan få god flyt og fart nedover.

Turer med overnatting

I 2018 vil det bli mulighet for lengre turer med overnatting i hytter underveis på turen. Eksempel på en tur kan være nordover mot Rondane.

Birken Pepp

Lars Ragnar Manengen har flere triumfer i Birkebeinerrittet. Han har derfor godt grunnlag for å gi gode råd til de som skal sykle ritt. Gode forberedelser gir grunnlag for gode resultater. Det blir turer i Birkenløypa hvor Manengen gir gode råd underveis.

Private kurs

Grupper, firmaer og privatpersoner kan bestille egne kurs og turer. Hafjell MTB Guide tilpasser kursene/turene etter kundens behov og ønsker. Eksempler på kurs, foruten guidede turer, kan være: mekkekurs, treningsopplegg og mye mer.