Sikkerhet og personvern

Sikkerhet og personvern

Vi setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig.

Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern. Noen ganger trenger vi informasjon for å gi deg tjenester som du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.

Innsamling av personlige opplysninger

Vi samler også inn enkelte opplysninger om maskinvaren din – inkludert RFID-chippen som du har på dine skipar – og programvaren din. Disse opplysningene kan være: Målinger fra RFID-chip, IP-adresse, Web-lesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende web-områder. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside og testsenteret.

Bruk av personlige opplysninger

Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål:

 • For å sikre at området dekker dine behov
 • For å levere tjenesten, produkter, nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om eller kjøper.
 • For å hjelpe oss med å lage og publisere innhold og opplevelser som er relevant for deg.
 • For å varsle deg om nye tjenester, varer, spesialtilbud, oppdatert informasjon og annen nyttig informasjon fra oss til deg.

Kontroll av personlige opplysninger

Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi ikke dele denne informasjonen med tredjeparter uten din tillatelse, med unntak av de begrensede unntakene som allerede er nevnt. Informasjonen vil bare bli brukt til formålene nevnt ovenfor. Hvis du registrerer deg, forteller du oss også hvordan og om du vil at vi skal kommunisere med deg.

Tilgang til de personlige opplysningene

Vi gir deg midler til å sikre at de personlige opplysningene dine er riktige og oppdaterte.

Generelt bruk av nettstedet

Velkommen til Skiline. Ved registrering av ditt medlemskap aksepterer du å overholde og være bundet av følgende vilkår og betingelser for bruk, som sammen med våre retningslinjer for personvern regulerer Skilines forbindelse med deg i forhold til dette nettstedet. Begrepet “FIRMA” eller “oss” og “vi” refererer til eieren av nettstedet med registrert kontor Moseterveien 52, PB 37, 2637 Øyer. Begrepet “du” refererer til brukeren eller den besøkende/leseren av våre nettsider. Bruken av dette nettstedet er underlagt følgende vilkår for bruk:

 • Innholdet på sidene på dette nettstedet er for generell informasjon og bruk. Det kan endres uten varsel.
 • Verken vi eller noen tredjeparter gir noen garanti med hensyn til nøyaktighet, aktualitet, ytelse, fullstendighet eller egnethet for informasjon og materiell som finnes eller tilbys på dette nettstedet til noe bestemt formål. Du erkjenner at slik informasjon og materialer kan inneholde unøyaktigheter eller feil, og vi uttrykkelig utelukker ansvar for slike unøyaktigheter eller feil i den grad loven tillater.
 • Din bruk av informasjon eller materiale på dette nettstedet er helt på egen risiko, som vi ikke skal være ansvarlig for. Det skal være ditt eget ansvar å sikre at alle produkter, tjenester eller informasjon som er tilgjengelig via dette nettstedet oppfyller dine spesifikke krav.
 • Dette nettstedet inneholder materiale som er eid av eller lisensiert til oss. Dette materialet omfatter, men er ikke begrenset til, koding, design, layout, utseende og grafikk. Reproduksjon er forbudt annet enn i samsvar med merknaden om opphavsrett, som er en del av disse vilkårene.
 • Alle varemerker gjengitt på denne nettsted som ikke tilhører, eller lisensiert til, operatøren er anerkjent på nettsiden.
 • Uautorisert bruk av dette nettstedet kan gi opphav til et krav om erstatning og / eller være straffbart.
 • Fra tid til annen kan dette nettstedet også inneholde lenker til andre nettsteder. Disse koblingene er gitt for enkelhets skyld å gi ytterligere informasjon. De trenger ikke bety at vi støtter nettstedet/nettstedene. Vi har intet ansvar for innholdet i tilknyttede nettsted/nettsider.
 • Din bruk av dette nettstedet og eventuelle tvister som oppstår av slik bruk av nettstedet er underlagt lovene i Norge.