Bok: 35 sykkelturer i verdens beste skiterreng.

kr 399,00

Få inspirasjon til din neste sykkeltur i Øyerfjellet. Her har du 35 turtips anbefalt av de som kjenner sykkelstiene i Øyerfjellet best!

 

Tomt på lager

Solgt av: Mosetertoppen Skiline
Kategori:

Beskrivelse

«35 sykkelturer i verdens beste skiterreng Hafjell – Øyerfjellet – Nordseter – Sjusjøen», er oppfølgeren til skiboksuksessen fra 2018.

Sykkelboka presenterer varierte sykkelmuligheter på fjellet,fra Ringebu-grensa i nord til Ringsaker og Brøttum i sør, både på grus, kjerreveier og stier. Det er en inspirasjonsbok medstore bilder og korte beskrivelser av hver tur.
Turene har også eget kart, faktaboks og en QR-kode der man enkelt kan scanne ruten og kart rett inn på smarttelefonen.  Man får også diverse tips om besøksmål, serveringssteder, toppturer, utstyr og favoritt-turen til en rekke sykkel-profiler.

Fjellene øst og nord for Lillehammer er mest kjent for sitt fantastiske skiterreng. Som sykkelentusiast mener jeg at området er i Norgestoppen også når det gjelder sykkelmulighetene. Med et bredt spekter av distanser og vanskelighetsgrader i turutvalget, er målet at syklister på alle nivåer skal finne turforslag i denne boka å glede seg til, sier forfatteren Øyvind Wold.

Overskuddet av boksalget går til Øyer Turskiløypers arbeid med skiløyper og stier.

Pris: 399.-
Kart: Bernt Bjørnsgård
Design: Laura van Arkelen
Antall sider: 132
Format: 29×29 cm